Впіймали всіх шпигунів і посадили всіх контрабандистів? - Лещенко поскаржився, що за його квартиру вже взялася СБУ

Нардеп наголосив, що СБУ розносить повістки на допит у його справа, яка незаконно "розслідується" відділом Дмитра Суса в Управлінні особливо важливих справ Генпрокуратури.

Сергій Лещенко. Фото:ua-news.in.ua

До розслідування справи про квартиру нардепа Сергія Лещенка долучилися працівники СБУ. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook в понеділок, передають Патріоти України.

"Дізнався, чим займається СБУ в такий чудовий час, як зараз. Впіймавши всіх шпигунів і посадивши всіх контрабандистів, СБУ... розносить повістки на допит у моїй справі, яка незаконно "розслідується" відділом Дмитра Суса в Управлінні особливо важливих справ Генпрокуратури", - написав він.

Як відомо, 27 жовтня Генпрокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою в незаконному збагаченні щодо Лещенка "за результатом розгляду звернення народного депутата Павла Пинзеника".

19 вересня керівник НАБУ Артем Ситник заявив, що у придбанні квартири Сергієм Лещенком є ознаки адміністративного правопорушення через взяття безвідсоткової позики в Олени Притули.

У четвер НАЗК поширило повідомлення про те, що Лещенко незаконно отримав знижку у розмірі понад 1,8 млн гривень, яку там назвали незаконним подарунком. Там також заявили, що за таке порушення передбачений штраф і конфіскація цього подарунка.

Після цього Лещенко написав, що заява Національного агентства з питань запобігання корупції про те, що знижка на купівлю його квартири була надана неправомірно, є брехливою.

У понеділок НАБУ повторно запросило Лещенка для ознайомлення з протоколом перевірки законності покупки ним квартири.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...

Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

понеділок, 6 травень 2024, 23:29

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже с...