"Выполнял указания Путина и Суркова" - Казанський про зізнання організатора "референдумів" на Донбасі

Один з активних учасників "російської весни", колишній керівник "апарату народної ради ДНР" Олексій Александров, зізнався в Фейсбуці, що діяв не в інтересах жителів Донбасу

Один з організаторів "референдумів" на Донбасі Олексій Александров. Фото:http://newsgid.net/a

"Сегодня годовщина антиконституционного "референдума" на Донбассе." Про це пише у своєму Facebook журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України, продовжуючи:

Три года назад это событие подавалось сепаратистами и российскими СМИ как "воля народа Донбасса", который не захотел жить в Украине. Но сегодня организаторы "референдума" стали уже гораздо более откровенны.

Так, один из активных участников "русской весны", бывший руководитель "аппарата народного совета ДНР" Алексей Александров, который как раз принимал в организации "референдума" самое непосредственное участие, признался в Фейсбуке, что действовал не в интересах жителей Донбасса, а выполнял указания Путина и Суркова.

Отвечая на вопрос о том, почему к власти в "ДНР" пришел Захарченко, Александров попросил переадресовать вопрос Суркову:

"Все подобные вопросы - к помощнику Президента РФ, куратору новороссийского направления Суркову В.Ю. Мы лишь выполняли их с Путиным В.В. волю. А против лома, как известно, нет приёма", - признался он.

Стоило только Александрову потерять власть в "ДНР", как начались откровения. К слову, он вместе с бывшим главой "ЦИК ДНР" Романом Лягиным собирается писать книгу о Захарченко и о том, как он на самом деле пришел к власти в Донецке. Думаю, интересное будет чтиво.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...