"Вселився диявол чи звичайні наркотики": У Києві чоловік корчився у страшенних муках через невідому причину (відео 16+)

Столичні поліцейські закували чоловіка у кайданки.

Психічно хвора людина. Фото: nnovosti.info

Поліцейські були вимушені скувати чоловіка, тіло якого вивертало і крутило у різні боки. То ж він лежав на асфальті просто у порваному одязі. Як чоловік лаявся на копів і якої дороги бажав – дивіться далі у відео, повідомляють Патріоти України з посиланням на Надзвичайні новини.

До чого ж змусив внутрішній демон чоловіка? Посеред ночі чоловік металевим прутом побив припарковану машину: розтрощив два бокові вікна та лобове скло, і буквально залив автівку власною кров'ю. Після чого намагався втекти, але потрапив у руки поліції.

Чоловік кликав матір, яка справді вийшла рятувати його, намагалася вгамувати. Копи запевняють: очевидно, він – під дією сильного наркотичного препарату. Проговорився сам: «Дивись, це метадоновий барига... Тут перед вами метадоновий барига».

Місцеві мешканці, яким чоловік усю ніч не давав спати, тепер сміються і не вірять, що їхній 32-ворічний сусід Ігор міг утнути таке. У них, кажуть, охайний під'їзд і немає наркоманів.

Люди розповідають, що Ігор має пристойну роботу – на якомусь хімічному підприємстві. А його нічну неадекватність ладні пояснювати давньою психічною хворобою. Один із сусідів розповів, що у Ігоря бувають загострення. Він може ходити й розмовляти, уявити якусь віртуальну війну, але займатися фізичним шкідництвом займатися – ні.

Після інциденту чоловіка забрала швидка, і він потрапив до психоневрологічного диспансера. За розбиту машину поліція відкрила провадження за хуліганство. А втім, добрий сусід міг у неконтрольованому пориві розтрощити металевим прутом не автомобіль, а чиюсь голову

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....