"Всі тут вважають, що ви - придурок": The New Yorker представив власну версію зустрічі Обами з Путіним

Дана версія була представлена у сатиричній колонці видання.

Ілюстрація:http://www.newyorker.com/Американське видання The New Yorker опублікувало сатиричну колонку зі своєю версією зустрічі Барака Обами і Володимира Путіна. Надії на позитивне проведення саміту «Великої двадцятки» впали сьогодні, зазначають Патріоти України.

Президент Обама на спільній прес-конференції з російським президентом Путіним раптово випалив: "Всі тут вважають, що ви - придурок".

Всі на заході здавалося були вражені нехарактерним для пана Обами сплеском емоцій, який потім видав десятихвилинну тираду президенту Росії, який стояв із кам'яним обличчям.

"Чуєш, я кажу не тільки про Сноудена і Сирію, - сказав Обама. - Як щодо Пуссі Райот? Твоїх законів проти гомосексуалістів? Абсолютно придурочні вчинки, мій друже".

Коли Путін примружив очі і зависла мертва тиша, Обама ще більше розійшовся.

"Якщо ти вважаєш, що тільки я так думаю, то не тіш себе ілюзією, - сказав Обама, тикаючи пальцем мало не в обличчя Путіну. - Запитай ось Ангелу Меркель. Запитай Девіда Камерона. Запитай того турецького чувака. Так, всі вони вважають, що ти - просто бовдур (you're a dick)".

Незабаром після шаленої вистави Обами, Путін в небагатослівній офіційній заяві сказав наступне: "І що, я повинен боятися цього худого? Я на ведмедях тренуюся боротися".

Після дня зустрічей, представники країн-учасниць "Великої двадцятки" одностайно проголосували за резолюцію, в якій говорилося, що, напевно, всім варто просто вже їхати додому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...