Всі відвідали цирк "Кобзов": У Києві батьки дітей, які ходили на виставу і потрапили в лікарню, забили на сполох (фото)

Діти захворіли на кір.

Фото:Facebook

У київській дитячій інфекційній лікарні з діагнозом “кір” лікуються діти, які відвідували цирк “Кобзов”. Про це написала у своєму Fаcebook Tatiana Klishyna, передають Патріоти України.

У соцмережах активно коментують цю подію, тема не залишила байдужим нікого. Тетяна, син якої захворів, впевнена, що всі діти заразилися саме в цьому цирку “Кобзов”, оскільки симптоми кору з’явилися приблизно в один час – 29-30 грудня:

“ВСЕМ РОДИТЕЛЯМ МАЛОЛЕТНИХ ДЕТЕЙ!!! Обратите внимание на ситуацию которая становится эпидемией!

На сегодняшний день, я нахожусь в детской инфекционной больнице города Киев за адресом ул. Дегтяревская, 23, с диагнозом КОРЬ. Все бы ничего, с кем не бывает. НО! Все дети находящиеся с нами в палате (бокс №1) побывали в одном и том же месте! ЦИРК КОБЗОВ НА КОНТРАКТОВОЙ ПЛОЩАДИ!

Все дети разного возраста, с тем же диагнозом, не зависимо привитые или нет (например мой ребенок привит).

Симптомы заболевания у всех появились в 29-31 числах декабря 2017. И ВСЕ заболевшие дети до одного (которые с нами в палате) посещали цирк Кобзов на Контрактовой площади В РАЗНЫЕ ДНИ (что исключает случайное заражение от рядом сидящего), в районе 20-25 декабря 2017 года.

Очевидно, что заражение произошло именно в цирке и произошло оно по двум причинам:

- либо кто-то из персонала был заражен и скрывал это, что недопустимо!!!

- либо вирус кори занес посетитель цирка, что в свою очередь НЕ СНИМАЕТ ОТВЕТСТВЕННОСТИ с руководства цирка. Так как ВИРУС КОРИ ПРОДЕРЖАЛСЯ ТАМ КАК МИНИМУМ 5 ДНЕЙ!!! А это означает что за это время обработка поверхностей не производилась должным образом или же ее не было вообще!!!

Или как вариант, заражение происходит во время антракта когда большинство детей находится в зале, а они начинают подметать манеж веником (не пилососом) и на фоне прожекторов видно как пыль вздымается аж до купола!!! Это как минимум не нормально!!! Это антисанитария, которая привела к таким последствиям.

Также, как мы узнали от работников больницы, что есть и другие палаты с детьми заболевшими на Корь и с той же историей что и у нас. Все посещали Цирк Кобзов на Контрактовой площади!!!

Многих детей у которых нет осложнений отправляют лечиться домой по скольку больница переполнена заболевшими на Корь и ложыть их уже нет куда.

ЭТО МЕСТО СРОЧНО НУЖНО ЗАКРЫТЬ НА КАРАНТИН!!!

Власти обязаны поступить по совести. Потеря денежных средств к которой приведет закрытие цирка не должна быть дороже чем здоровье детей!" - написала вона.

Втім, деякі були схильні звинувачувати не цирк, а батьків, які не щеплюють дітей: “У місцях масового скупчення людей завжди є більший шанс підхопити інфекцію”, “Шкода вас розчаровувати, але вина адміністрації цирку мінімальна. А ось батьки-антищепленники – їм можете подякувати повною мірою. через них і відбуваються подібні речі. Це через них дикий вірус кору циркулює в нашому суспільстві. і не просто циркулює, а ще й мутує попутно, змінюючись, стаючи менш розпізнаваним імунною системою щеплених людей. Дякую, діти без щеплень, це все завдяки вам”.

Навколо теми необхідності щеплень розгорнулася цілячи дискусія: “З нами лежать діти, яким робили щеплення від кору. Перебіг захворювання проходить однаково”, “Щеплення не дає 100% гарантію. А лише знижує ймовірність захворіти. А наявність навколо не щеплених хворих дітей значно збільшує ймовірність виникнення пандемії”.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...