Всім, хто радіє побиттю Мустафи Найєма, присвячується

Неприємним виявився той факт, що чимало українців у соцмережах радо вітали побиття народного депутата Мустафи Найєма, навіть не намагаючись вникнути у суть того, що відбулось. ​А сталося таке, що чіпляє кожного з нас

Зокрема відомий тележурналіст та суспільно-громадський діяч Айдер Муждабаєв привернув увагу до того, що ці мажори з російськими паспортами тривалий час проживали у Києві і є складовою частиною угруповання, котре давно тероризує столицю України при потуранні представників правоохоронної системи (привіт, Арсену Авакову, Юрію Луценку та полчищу суддів-перевертнів).

Однак наведені Муждабаєвим аргументи пройшли повз мізки деяких наших співгромадян, що видно із коментарів до статті кримсько-татарського журналіста. Одному з коментаторів, котрий не гірше і не краще за інших, вирішив відповісти, на правах громадського модератора (може редколегія ПУ після цього позбавить мене статусу, але то вже другорядне). Зокрема чоловік написав:

Гадаю справа досить серйозна і не локальна за своєю суттю. Таке може трапитись з будь-ким серед нас, хто не схоче прогинатись перед нахабним мажором на дорозі. Тільки уваги до такого варварства буде менше, або зовсім шито-крито. Тому свою відповідь вважаю за потрібне поширити наскільки зможу. Сподіваюсь, що більшість зрозуміє і підтримає мою позицію. Судіть самі:

Знаєте, друже, якщо Вас би так "підрізали". А потім натовкли пику, за те що не поступилися дорогою "реальним пацанам" з етнобанди "довгі та волохаті руки", мабуть більше перейнялися посилом автора. Різниця тільки в тому, що київський главк поліції у вашому випадку не бігав би як підсмажений. Більше того, врешті "з'ясували" б що у всьому винні саме Ви - їхні адвокати доводили б що саме Ви і є неадекват - напав на невинних хлопчаків, і ті захищаючись переламали Вам всі кістки. Прокурор, слідчі та суддя згідно кивали б на засіданні або, у кращому випадку, розводили руками. "Благородні" переможці може навіть на "больничку" Вам підкинули б, щоб кефір через трубочку сьорбали. - Адже люди "щедрые и отходчивые". А виявитися занадто упертим, з апеляціями, розголосом у ЗМІ, погрозами всякими-різними - переконливо пояснять, що зроблять з вашою домівкою, дружиною і дочкою. І що їм за це нічого не буде розумітимете і Ви і вони.

Можна сорок разів нелюбити Найєма. Однак цей випадок висвітлює вітчизняну корупцію у нових, страшних фарбах. Злочинці з Кавказу в силу ментальних особливостей вміють яскраво та наполегливо заповнити такі ніші, куди українські пофігісти-мажори заглядають нечасто. В "гейропах" та америках татусь таким бовдурам зразу каже: "Синок, ти не в Москві та не в Києві. Відмазати не вийде. Тут аборигенів треба шанувати, а не бити по-чорному приказуючи "это наш город, долбаный индеец!"

Якщо Муждабаєва в аналогічному випадку аваківці з суддями та прокурорами де-факто послали під три чорти (телемагната й відомого суспільно-політичного діяча, котрий ручкається з міністрами та депутатами), то всіх, хто статками та зв'язками бідніший - "сам Бог велів". Чому тут радіти?

Справа звісно не в національності моральних уродів. До речі, і Муджабаєв і Найєм теж не "козацького роду", а ми всі разом не нацисти-рашисти. Правда в тому, що у той час коли кращі сини України відбиваються на Донбасі від однієї орди, припухлі представники іншої, чи тої самої, що понаїхали тіпа як гості, сприймають міста України як нові рабовласники (як і місцеві князьки, котрі в голос про це не кричать). З такими настроями хай завертають в рідний аул - Мордор їх батьківщина і могилою має стати.

А київським ментам (поліцією назвати язик не повертається) та прокурорам, що прикривали такі справи, влаштувати децимацію. Бо корупцію вбивають лише безперебійні, наполеглеві, законні репресії проти хабарників, дурнів та кришувальників у високих кабінетах.

P.S. Декілька джерел повідомили, що затримані молодики таки є громадянами РФ, як і головний забіяка, котрий зник. Мустафа Найєм написав, що справу намагаються "спустити на гальмах". Можливо саме тому головному фігуранту інциденту біля Бессарабки вдалося спокійно вилетіти закордон. Хоча фото та прикмети втікача мали бути в аеропортах та на вокзалах. Нардеп називає ще кілька характерних моментів вибірковості оперативних дій поліції. Не підвів Михайло Добкін - його "ригівське" хамство не могло пройти повз нагоди, і укріпило мене в своїй позиції. Взагалі епізод дуже показовий хто є хто в Україні.

До речі, Айдер Муждабаєв у новому пості розповів, що означає число 95 у затриманих чеченців на автономерах. Якщо це правда, то питань до правоохоронної системи, зокрема й СБУ виникає ще більше.

Хочу ще навести коментар Данила Косьміна для ПУ з приводу інциденту: "благодаря беспомощности, продажности правовой системы Украины и хитровыкрученых для этого законов, скоро к нам зачастят туристы не только дешево пое.аться, но и подстрелить или просто отмудохать бесправного, безоружного украинца.. чисто экзотическое сафари на туземцев за стеклянные бусы вождям и жрецам"

Автор: Лесь Лісовик

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...