"Вторник на календаре и наша неделя набирает обороты": Олег Пономар про найважливіші новини дня

Політичний оглядач розповів про актуальні події.

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Доброго ранку, друзі. Вівторок на календарі і наш тиждень набирає обертів. Багато важливих новин. Приступимо. Свій прогноз дає політичний оглядач Олег Пономар, передають Патріоти України і цитують пост далі:

"- В поддержку США для Гааги:
Франция обратится в Международный суд с просьбой расследовать возможные военные преступления в Сирии.

- Это про тактику размазывания санкций.
На основании закона, принятого Конгрессом США в 2000 году в отношении стран, которые, не предпринимают достаточных усилий по борьбе с торговлей людьми:
США в Международном валютном фонде и других финансовых структурах в 2017 году будут голосовать против кредитов для России.

- Анаконда душит:
Норвегия собирается разместить на военной базе 300 американских морских пехотинцев.

- Военный тигр:
Украина и США готовят расширение технологической кооперации в ОПК, оборонная промышленность Украины примет участие в программах Агентства передовых оборонных исследовательских проектов США DARPA.

- Всегда вэлкам:
Флагман 6-го флота США USS Mount Whitney вошёл в Чёрное море.

- Сегодня еще одно большое событие для Украины:
В Киеве открывается германо- украинская торгово-промышленная палата.

- По поводу подписанного Турецкого потока. Вспомните сколько раз объявлялось, что Южный и Северный-2 потоки 100% будут строить? И что? Для того, чтобы построить реально Турецкий поток, нужны деньги (12 млрд долл) и нужно время (4 года минимум). У РФ нет ни того ни другого.

Вот такие у нас новости. А мы помогаем Армии, держим ноги и шею в тепле.
Майте всі гарний день та смачну каву.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...