Втрата робочих місць, грошей, удар по бізнесу: Казанський про наслідки будівництва Керченського моста для морського порту в Маріуполі (відео)

Журналіст зазначив, що на словах Кремль воює з бандерівцями та "хунтою", а насправді шкодить російськомовним жителям Донбасу.

Керченський міст. Фото:iTechua

Будівництво Керченського мосту стало великим ударом по морському порту в Маріуполі. Про це розповів у відео журналіст Денис Казанський у Youtube, передають Патріоти України.

За його словами, в морпорт Маріуполя тепер не зможуть заходити великі кораблі висотою понад 33 метри, бо вони не зможуть пройти під мостом за габаритами.

"Через це порт, за оцінками його директора, втратить 200-300 млн грн в рік", - йдеться в повідомленні журналіста у Facebook.

"Великий збиток для міста. Втрата робочих місць, грошей, удар по бізнесу. І все це завдяки "братній Росії". На словах Кремль воює з бандерівцями та хунтою, а насправді шкодить російськомовним жителям Донбасу", - зазначив журналіст.

Казанський наголосив, що Львів від цієї морської блокади не постраждає, а от Маріуполь, де тисячі людей у 2014 році виходили на проросійські мітинги з прапорами РФ, потрапив у неприємну ситуацію. "Чудово їм Росія віддячила за "русскую весну", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...