​ВВП щоб не пропасти потрібні перемоги: У США назвали країни, які може окупувати Путін

Нинішній вождь Росії може залишитися при владі, лише утримуючи своє населення на рівні істеричної мобілізації. Якщо світове співтовариство не виставить жорсткі контр-заходи, його дурний приклад можуть наслідувати і інші країни.

Портніков про те, як Путін не здає своїх

Американський політолог, експерт з питань Росії і колишній радник державного секретаря США Пол Гобл не виключає, що Кремль збирається атакувати знов, і у різних напрямках, зазначають Патріоти України.

"Напади самої Росії на сусідні території – в першу чергу на Південну Осетію, на частини білоруської території й на нові українські території. Також ми можемо чекати російської атаки навіть на частини північного Казахстану. І думаю, що чим більше росіяни будуть просуватися в цьому питанні без належного спротиву, тим активніше вони будуть атакувати", - цитує Гобла "Голос Америки".

За словами експерта, Путін може залишитися при владі, лише утримуючи своє населення на рівні істеричної мобілізації.

Політолог попередив, що інші країни у світі можуть теж почати вести себе так само, як Росія.

"Якщо Китай побачить, що міжнародне співтовариство не особливо буде турбуватися про те, що Росія робить у Криму чи в Південній Осетії, тоді ми побачимо дуже серйозну політику наступу в Південно-Китайському морі, певні аспекти якої ми вже спостерігаємо", - зазначив Гобл.

Далі про драматичну ситуацію, що склалася навколо мінських домовленостей.

"Щодо мінських угод. Росія їх не виконала. І весь жах ситуації полягає в тому, що країна, яка вдерлася на українську територію, стала гарантом забезпечення цих домовленностей і навіть тисне на зміну конституції окупованої нею країни, в тому напрямку, в якому їй – країні-нападнику – хочеться. Це наруга, яка триває місяцями, але що дуже сумно: так це те, що при цьому західні гравці – Німеччина, Франція й найбільше США, відчайдушно намагаються знайти шляхи співпраці з Росією", - констатує відомий американський експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...