"Ви - представник окупанта": У мережі з'явилося відео з візитом російського консула в суд у справі 2 травня в Одесі

Активісти вигукували: "Путін - ху*ло!", закликаючи російського дипломата покинути територію суду.

Російський консул. Фото:Facebook

У мережі показали відео візиту російського консула Олександра Страхова до будівлі суду в Чорноморську Одеської області, де розглядалася справа про трагедію 2 травня в Одесі. Запис опублікував на своїй сторінці в Facebook активіст Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

"Ви представники країни-окупанта", - заявили люди, звертаючись до консула РФ. Він в свою чергу зазначив, що прийшов подивитися, що відбувається в суді.

Крім того, активісти вигукували: "Путін - ху*ло!", закликаючи Страхова покинути територію суду.

За їх словами, охоронець консула прийшов з пістолетом.

"Поки я пишу статтю, де поясню, що відбувається по справі #2травня, ось учорашнє відео із російським консулом Алєксандром Страховим. Він прийшов разом з помічником на засідання в м. Чорноморськ.

Після нетривалої бесіди з активістами він вирішив поїхати геть, але по дорозі ще з'ясувалсь, що у його помічника в кишені є зброя, котру в ході подій він передав консулу.

Поліція евакуювала представника країни-агресора, і той поїхав з місця подій.

Ви тільки вдумайтесь в абсурдність ситуації: Україна стала жертвою агресії РФ, окуповано наші території. Тисячі вбитих. На суді виправдовують осіб, що в 2014 році намагались розв'язати в Одесі т. з. "Донецький сценарій", і їх приїздить зустрічати консул країни-окупанта. Українські правоохоронці рятують його від розлючених громадян.

Занавіс." - Написав активіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, — карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...