Ви сумнівалися, що в Києві колись з'явиться проспект чи вулиця Шухевича? Кожен мусить визначитися – "за наших" він чи "за їхніх" - блогер

За умов українсько-російської війни, кінця якій не видно, відбувся процес ототожнення себе з тими, хто обрав українську ідентичність, із тими в українській історії, хто вважався "найбільш антиросійським" і при цьому викликав найбільшу ненависть в Росії.

Проспект Шухевича у Києві. Ілюстрація:Leopolis.news

"Дуже смішно читати пафосні коментарі більшості "небайдужих громадян" щодо чергового перейменування в Києві. На кшталт "от я був би депутатом – зробив би героєм не Бандеру та Шухевича, а..." Ну й далі починається." - Про це пише Петро Олещук у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Друзі, цей процес уже завершився, ідентичність сформувалася, і зараз ніхто вже нічого не змінить.

За умов українсько-російської війни, кінця якій не видно, відбувся процес ототожнення себе з тими, хто обрав українську ідентичність, із тими в українській історії, хто вважався "найбільш антиросійським" і при цьому викликав найбільшу ненависть і неприйняття в самій Росії.

Ви сумнівалися, що в Києві колись з'явиться проспект або вулиця Шухевича? Я, наприклад, ні хвилини. І знову ж таки не треба бути Нострадамусом, аби передбачити, що пам'ятник йому теж колись з'явиться.

І так, я розумію, що в дуже значної частини українських громадян усе це викликає роздратування, й українське суспільство лише поляризується. Але причиною поляризації є не Шухевич або Бандера, а російська агресія, що триває, і в умовах якої кожен мусить визначитися – "за наших" він чи "за їхніх".

І знову ж таки цей процес реалізують не якісь "секретні масони", на засіданні яких Порошенко доручає "назвати іменем Шухевича щось", регочучи як Доктор Зло. Депутати називають іменем Шухевича проспекти тому й лише тому, що очікують: це вони потім зможуть використати для власного піару. Якби вони розуміли, що це буде ударом по їхньому рейтингу, то ніколи б цього не підтримали.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...

Минулого року Байден міг досягти з китайцями компромісів по завершенню бойових дій в Україні. Але зараз вони вже ні про що з ним домовлятися не будуть, - Віктор Андрусів

субота, 27 квітень 2024, 0:00

"Китай і проблема завершення війни. Від самого початку війни Китай був союзником РФ. Але не від самого початку він брав у ній активну участь. Зрозуміло, що китайці щиро вірили в "Київ за три дні", і в їхній прямій допомозі потреби не було. Але після ро...