Вибух біля Кабміну: У мережі повідомили, що врятувало постраждалого чоловіка

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 15 ч. 2 ст. 115 (Замах на умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб) Кримінального кодексу України.

Вибух біля Кабміну. Фото:УНІАН

Сьогодні в обід біля Кабміну на вулиці Грушевського пролунав вибух. У мережі розповіли, що врятувало чоловіка, котрий постраждав під час інциденту. Про це повідомив у своєму Facebook журналіст Павло Кашчук, передають Патріоти України.

"Теракт, покушение или хулиганка? Какой еще теракт? У нас же мир и все за*бись... парад... Если бы не забирал сегодня машину, был бы там рядом с ними... Хотел и детей взять ... не успел.

Да, Валерина жена (Чебинеев В., комроты снайперов 79бр, Герой Украины), теща и еще один его боец, бывший, офицер. Наш, с Комбата, инструктор. ДАП, орден БХ, все дела....

С А. все будет хорошо, когда пузо вскроют и почистят. Спас его Валерин рюкзак на спине. Жена норм, теща ... дай Бог.

Помощь оказали нацики, рядом были, молодцы, аптечки были у них. Скорая ехала долго. Скорее всего ргд.

Не пишу ничего лишнего, кроме того, что уже впрессе. Просто чтоб не было сплетен. Вокруг куча камер висит на столбах, все покажут.

Покушение на убийство? Нефиг делать с учетом того, скока насыпали сепарам на пару оба орденоносца.

Вот только что-то Геращенко и Аваков с наградняками никак не доедут в больницу. Да и в приниципе никто не заходит, кроме журиков." - написав він.

Раніше поліція повідомила, що від вибуху на Грушевського постраждали члени сім’ї, яка прибула до Києва з іншого регіону. пізніше стало відомо, що вони є родичами Героя України десантника-снайпера Валерія Чибінєєва – його дружина, теща і друг сім’ї, – уточнили ЗМІ.

Слід зазначити, що слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 15 ч. 2 ст. 115 (Замах на умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб) Кримінального кодексу України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...