У Нацполіції повідомили, хто постраждав внаслідок вибуху у Києві біля Кабміну

Постраждалою виявилася ціла родина, яка прибула на святкування в столицю з іншого регіону.

На місці вибуху. Фото:facebook

У Києві невідомі особи близько другої години дня застосували вибуховий пристрій, кинувши його з боку Маріїнського парку. В результаті були госпіталізовані троє людей. Про це заявив очільник Національної поліції Сергій Князєв, повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"Йшла сім'я, яка прибула до Києва, просто гуляла. Всім громадянам була надана медична допомога. Поліція внесла провадження за статтею 115 ч. 1 - замах на вбивство", - наголосив Князєв.

Він розповів, що постраждала родина, зокрема чоловік, жінка та доросла дитина, які прибули на святкування з іншого регіону. Їм вже за кілька секунд після вибуху надали меддопомогу представники Нацгвардії, що перебували поблизу.

Наразі правоохоронці досліджують рештки вибухового пристрою та з'ясовують усі обставини цього інциденту.

Як повідомлялося раніше, сьогодні близько 14.00 у Києві, на вулиці Грушевського, стався вибух, унаслідок якого постраждали троє людей.

Речниця СБУ Олена Гітлянська повідомила, що наразі основною версією вибуху на Грушевського є хуліганство. Водночас, секретар РНБО Турчинов не відкидає версію теракту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...