​Вигризати своє у байдужого світу: У 2016 році ми побачимо, де закінчуються інтереси Заходу і починаються інтереси України, - Портников

У великій грі, великих світових потуг треба бути гравцем, щоб не стати ставкою. Наші західні «адвокати» перш за все переслідують свій інтерес, що може болісно відбитися на Україні, якщо беззастережно дослухатимемося до порад, і навіть тиску друзів.

Віталій Портников

У світовій дипломатії поважають надійних і послідовних партнерів, а не поступливих підопічних. До таких міркувань доречно додати розмірковування журналіста та політолога Віталія Портникова, котрими він поділився на своїй сторінці ФБ, зазначають Патріоти України.

Ми вже знаємо, де закінчується межа інтересів Росії, і де починаються інтереси України. До речі, для багатьох це стало відкриттям після Майдану 2013 року, адже раніше чіткої межі між цими інтересами не було. У 2016 році ми зможемо побачити, де закінчуються інтереси Заходу і починаються інтереси України. Це теж можна розмежувати, і це було б на благо обох сторін. Мені здається, що для України як для держави її національні інтереси набагато важливіше, ніж інтереси Європейського союзу та Сполучених Штатів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...