"Вийшов до мене практично голий!": Екс-регіоналка Богословська у своїй книзі згадала про дивну поведінку Черновецького

Політик розповіла, що знає екс-мера Києва ще з 90-х, і закінчували вони один і той же ВНЗ - Харківський юридичний інститут.

Леонід Черновецький. Фото:Главком

Екс-народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська у своїй новій книзі написала, що колишній мер Києва Леонід Черновецький зустрічав її в адміністрації "практично голим". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Юрій Романенко, передають Патріоти України.

Богословська повідомила, що з Черновецьким знайома з початку 90-х. "Він теж закінчив Харківський юридичний інститут, був сміливим і неординарним юристом, примудрявся в 90-х вигравати в українських судах справи проти вищих органів влади. Це при всіх його дивацтвах викликало повагу", - йдеться в її книзі.

Політик зазначила, що у неї був номер телефону Черновецького і вона вирішила зателефонувати.

У розмові вона заявила, що хоче зробити екс-меру Києва пропозицію, "як з найменшими втратами для всіх сторін вийти з конфлікту з киянами".

Екс-нардеп уточнила, що Черновецький вислухав її і призначив зустріч в мерії на пізній вечір.

"Мер вийшов до мене з задньої кімнати в одних тільки плавках - практично голий! Сів у кріслі навпроти. Я мовчки розвернулася, вийшла і жорстко сказала секретарю мера:" Леонід Михайлович зустрів мене голим, в одних плавках, зайдіть до нього негайно і допоможіть йому одягнутися. Інакше буде грандіозний скандал", - написала Богословська.

Вона додала, що секретар "блискавкою кинулася в кабінет".

"Через кілька хвилин (секретар. - Ред.) повернулася в приймальню, багряного кольору, тисячу разів попросила вибачення і сказала сакраментальну фразу:" Леонід Михайлович вважає вас близькою людиною, тому і зустрів вас так! "- повідомила екс-регіоналка, уточнивши, що після цього увійшла в кабінет екс-мера.

Також в книзі вона розповіла ще один епізод тієї зустрічі.

"І тут переді мною розігралася "друга частина Мерлезонского балету": глава державної адміністрації столиці України, шепочучи якісь заклинання, сповз на підлогу і приліг між кріслом і столом. Я запитала: "Що ти робиш, Льоня?" Він не відповів і продовжував щось бурмотіти. Через кілька хвилин встав і сказав: "Ні, нічого не вийде. Мені Господь сказав нічого не підписувати і не скасовувати", - зазначила політик.

Вона заявила, що попрощалася і вже йшла до дверей, як раптом її наздогнала "третя частина Мерлезонского балету".

"Мер Києва стрімко наздогнав мене і обійняв зі словами:" Інна, ми ж з тобою однієї крові! Ти пам'ятаєш наш інститут? Це ж велика школа! Не йди проти мене, Інна! Ми повинні працювати разом!"- наголосила політик.

У той же час Богословська стверджує, що пішла і це була її остання розмова з Черновецьким.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...