Викрадачі дітей? У Києві біля однієї зі шкіл запримітили підозрілу трійцю

Двоє чоловіків та жінка пропонували дітям цукерки і хапали їх за руки, намагаючись забрати з собою.

Ілюстрація:q985online.com

У Києві на вулиці Ушинського, 32 (районна школа №64) 21 листопада були помічені двоє підозрілих чоловіків і жінка, які приставали до учнів 3-5 класів. Про це повідомляється на сторінці dtp.kiev.ua в Facebook, передають Патріоти України.

Відзначається, що вони пропонували дітям цукерки і хапали їх за руки, намагаючись забрати з собою. Примітно, що біля цієї ж школи подібний випадок був і кілька днів тому. Крім того, з початку навчального року подібні спроби викрадення дітей постійно відбуваються в різних районах столиці. А в коментарях під постом користувачі розповіли, що це почалося і в околицях Києва.

Так, за словами мешканки Василькова Олени Пекарської 20 листопада авто BMW з першими буквами і цифрами в номерному знаку АА 33 їздило по місту, а його водій, пропонуючи дітям кошеня, намагався затягувати їх в машину. Крім того, він стверджував, що є хорошим знайомим батьків і тому повинен довезти школяра додому.

"Такий випадок був нещодавно біля 3 школи. Дитина вже майже сів в машину, але вчасно побачила свою маму (або мама вчасно підійшла до школи). Є інформація, що сталося це о 18:30 20 листопада (дитина була на гімнастиці, яка проводиться в приміщенні школи), автомобіль світло-коричневого кольору", - розповіла жінка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20