Вже порахували: За останні два дні через атаки на Авдіївку росіяни понесли значні втрати, - Кабакаєв

Моральний дух російсько-терористичних військ впав майже до нуля.

Авдіївська промзона. Ілюстрація:hvylya.net

Координатор в "СтопТерор" Семен Кабакаєв поділився шокуючими даними щодо ситуації в стані противника. Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"За последние два дня,в ходе неудачных попыток атаковать промзону и позиции ВСУ на направлении Горловки, в больницу Вишневского и Калинина в общей сложности поступило около 23 - 200х и 35 -300х. Из общей цифры кадровых военных из РФ около 11 человек, остальные - это 3-я бригада "Беркут", 100-я бригада, 1-я славянская бригада.

Из раненых - около 15 кадровых военных РФ, остальные из местных НВФ. Моральное настроение у местных боевиков упало ниже 0, начальство им поговаривает, что на майские праздники, будут атаковать несколько направлений, таких как: промзона, Широкино и Горловское направление", - написав Кабакаєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...