Взялись за АТБ? СБУ затримала топ-менеджера мережі супермаркетів, через яку фінансувалася "ДНР"

Скандали останніх тижнів навколо магазинів найпотужнішої мережі супермаркетів Украни в окупованих Криму і Донбасі можуть мати логічне продовження.

СБУ узялася за АТБ? Ілюстрація: Liga.net.

Співробітники Служби безпеки України у Києві провели затримання одного з керівників мережі супермаркетів, яка причетна до спонсорування бойовиків так званої "ДНР". Про це йдеться в повідомленні на сайті СБУ, передають Патріоти України.

Ім'я затриманого топ-менеджера не повідомляється, як і деталі проведеної операції. Затриманому було висунуто підозру у вчиненні кримінального злочину. Порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-5 ККУ (фінансування тероризму).

Суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Повідомляється, що співробітники СБУ продовжують проводити екстрені слідчі заходи по відношенню до інших осіб, які можуть бути причетними до даної справи.

Наразі СБУ не уточнювала, про яку саме мережу йдеться. Однак виток інформації з різних джерел про діяльність мережі на окупованих територіях дуже схожий зі звинуваченнями озвученими до одного з керівників підприємства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...