"И про Аляску не написано. Путин, высади там кого-нибудь", - Сотник про повторення "кримського сценарію"

Журналіст прокоментував заяву речниці російського МЗС Захарової.

Аляска. Ілюстрація:www.fresher.ru

Російський журналіст Саша Сотник допустив, що влада РФ може прийняти рішення про окупацію американського штату Аляска за прикладом українського півострова Крим. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Журналіст вирішив прокоментувати заяву глави департаменту інформації і друку Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марії Захарової про кількість військових РФ, задіяних в захопленні Криму.

"Тут Захарова ляпнула своей языковой тяпкой: "Нигде не написано, что российские военные не должны были высаживаться в Крыму", - зазначив журналіст.

"Правильно. И про Аляску не написано. Путин, высади там кого-нибудь", - додав Сотник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Як мало радянським людям треба для щастя": Росіянка влаштувала "жорстку помсту" танкам Abrams (відео)

субота, 4 травень 2024, 15:20

У Москві для росіян влаштували "свято трофеїв" перед сакральним 9 травня. Подивитися на західну техніку прийшли найпалкіші прихильники "русского мира", передають Патріоти України. Як повідомляє LUXTA, серед натовпу помітили невгамовну жінку, яка влашту...

Не залишилось нічого, крім обгорілих стін і назви: Речник "Легіону Свободи" розкрив, чому РФ вчепилася за Роботине

субота, 4 травень 2024, 15:10

На Запорізькому напрямку окупанти концентрують свої зусилля на тих ділянках, які мають для них, насамперед, політичне значення, зокрема, Роботине. Про це сказав речник "Легіону Свободи" Костянтин Денисов в ефірі телемарафону, передають Патріоти України...