"Идеальный агент Трамп. Путин больше не рвется в "Большую семерку". У него теперь другая цель", - Ігор Ейдман

Російський президент тепер має за мету знищення Великої сімки.
Ігор Ейдман. Фото: соцмережі.

Президент РФ Володимир Путін зацікавлений у розпаді "Великої сімки". Таку думку у Facebook висловив російський соціолог і політолог Ігор Ейдман, передають Патріоти України.

"Путін більше не рветься у "Велику сімку". У нього тепер інша мета – зруйнувати її. І потужна підтримка є. Хотів того [президент США Дональд] Трамп чи ні, але він став головним помічником Кремля в цій справі. Останнє підтвердження – влаштований ним скандал на саміті лідерів країн G7 у Квебеку", – написав він.

За словами політолога, "найсміливіші мрії Путіна здійснилися". "Президент Трамп, що змінив [екс-президента США Барака] Обаму, поводиться як ідеальний агент Кремля (ймовірно, не будучи таким напряму). Фінал цієї історії передбачуваний. Повернення до розбитого корита неминуче. Політична система США вже показала себе "дурне(трампо)стійкою". Трамп приречений. А потім Путіну доведеться відповісти за повною програмою за допомогу Трампу на виборах, за спробу з його допомогою дестабілізувати і розколоти Захід та інші злочини гібридної війни", – заявив Ейдман.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...