З його болячками та його ворогами: У РФ напередодні президентських виборів Путіна можуть усунути від влади - політолог

Андрій Піонтковський наголосив, що до березня 2018 року в російських елітах може цілком серйозно дозріти розуміння того, що Путін не забезпечує їх інтереси, адже підстав для цього більш, ніж достатньо.

Володимир Путін. Фото:Уніан

Напередодні президентських виборів в Росії, призначених на березень 2018 року, в Кремлі можуть відсторонити президента Володимира Путіна від влади. Таку думку російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський висловив в інтерв'ю Online.ua, зазначають Патріоти України.

"Загроза не в тому, що в березні 2018 року якісь вибори. Загроза для Путіна - в тому, що до березня 2018 року в елітах може цілком серйозно дозріти розуміння того, що Путін не забезпечує їх інтереси. Режим захоче змінити персональний бренд. такі режими змінюються, як правило, після палацових переворотів. Підстав більш ніж достатньо. Це цілий ряд зовнішньополітичних поразок, які пропаганда намагається видати за перемогу", - вважає Піонтковський

У той же час політолог упевнений, що опозиціонер Олексій Навальний, який заявив про своє висунення на пост президента РФ, виходить з того, що на цій дистанції еліта може прибрати Путіна, як колись прибрала Микиту Хрущова.

"У разі перевороту, Навальний може стати або конкурентом нового представника номенклатури, або сам стати її представником. У зовнішньополітичному плані "бутерброд Навального", коли проблема Криму повинна вирішуватися десятиліттями, задовольнив би істеблішмент. Вибори вторинні. Путін може їх програти тільки після палацового перевороту", - додав Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...