З його "фартом" тільки в "російську рулетку" грати: "Поддержав Трампа, Путин крупно облажался. Теперь его ждут большие неприятности", - Ейдман

Підтримкою Трампа президент РФ в особі найбільш ймовірного президента США Хілларі Клінтон, тому становище путінського режиму на міжнародній арені може різко погіршитися.

Трамп і Путін. Ілюстрація:Glavnoe.ua

Підтримка Росією кандидата в президенти США Дональда Трампа може серйозно погіршити міжнародне становище режиму президента РФ Володимира Путіна в разі перемоги на виборах кандидата від демократів Хілларі Клінтон. Таку думку висловив російський соціолог і політолог Ігор Ейдман в своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Поддержав Трампа, Путин крупно облажался. Теперь его ждут большие неприятности", - підкреслив він.

У коментарі "Німецькій хвилі" політолог зазначив, що радянська пропаганда періодично піднімала "хороших американців", що протистоять "агресивній політиці своєї влади", а тепер в цій ролі виступає Трамп.

"Если бы россиянам представилась возможность выбирать между нынешними претендентами на пост главы Белого дома в Вашингтоне, то, судя по всему, Трамп победил бы с большим отрывом от Хиллари Клинтон. Российская телепропаганда сделала из него что-то вроде Анжелы Дэвис наших дней", - пояснив він.

Соціолог нагадав, що комуністка Девіс була близька радянській владі ідеологічно.

"Трамп близок российскому официозу ментально. Россияне видят в Трампе, нарушающем все нормы политкорректности, черты, напоминающие Путина и других известных российских политиков", - зазначив Ейдман.

Він підкреслив, що сексистські висловлювання Трампа викликали в США грандіозний скандал, однак самі росіяни "звикли до сексистських, націоналістичних, гомофобних висловлювань", а на тлі лідера ЛДПР Володимира Жириновського Трамп здається "толерантним лібералом".

"Путин действительно, скорее всего, попытался вмешаться в ход президентских выборов, чтобы поддержать ментально близкого ему Трампа, с которым можно было бы, как в старые добрые времена, разделить мир на сферы влияния. Однако эти попытки, по всей видимости, провалились", - вважає політолог.

Він зазначив, що судячи з опитувань, у президентській кампанії з серйозним відривом лідирує Клінтон, ймовірність перемоги якої дуже велика.

"Таким образом, еще до исхода выборов в США Путин нажил себе личного врага в лице наиболее вероятного президента Клинтон. В результате уже в будущем году положение путинского режима на международной арене может резко ухудшиться – российская амбициозная внешняя политика столкнется с более жестким, чем сейчас, противодействием американцев", - вважає Ейдман.

На думку соціолога, при новій адміністрації США цілком ймовірні нові західні санкції щодо Росії і прискорена втеча капіталів з країни.

"Все это может привести к обострению экономического кризиса, на которое Кремль привычно ответит очередным всплеском антиамериканской истерии. А значит, антиамериканизм будет и дальше работать на путинский режим, сплачивая вокруг него население. Но надолго ли?" - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...