З вождем типу Гіркіна Росію поглине кривавий хаос, - Сотник

Разом з різким і планомірним падінням цін на нафту у світі, в Росії закінчився "золотий дощ" і настала економічна посуха, в умовах якої не зрозуміло, як виживати.

Терорист Гіркін. Фото:ord-ua.comПадіння цін на нафту може призвести до серйозної кризи в Росії, в результаті якої не виключений прихід до влади людей типу екс-ватажка терористів Донбасу Ігоря Гіркіна. Про це російський журналіст Олександр Сотник написав у своїй статті для Апострофа, повідомляють Патріоти України.

За його словами, економічна криза в Росії тільки набирає обертів і вже сьогодні зрозуміло, що вона - не на місяць, не на два, і навіть не на півроку.

"Якщо події на світових ринках (нафти, - ред.) розвиватимуться настільки драматично, як в останні тижні, вони цілком можуть призвести і до повномасштабної політичної кризи в країні. І тут вже буде не до Донбасу з Кримом і Сирією.

А скільки при цьому буде коштувати долар - сто рублів, двісті чи п'ятсот - вже не так важливо. Набагато важливіше буде не допустити до влади відверту фашистську хунту з яким-небудь умовним "Гіркіним" у вигляді вождя, який негайно пообіцяє "все відняти і поділити", після чого Росія зануриться в процес кривавого і хаотичного перерозподілу постпутінських руїн, в які вона до того часу перетвориться", - зазначив журналіст.

Сотник також зазначає, що разом з різким і планомірним падінням цін на нафту у світі, в Росії закінчився "золотий дощ" і настала економічна посуха, в умовах якої не зрозуміло, як виживати.

"Адже в чому все полягало? Ми продавали сировину, а виручені кошти йшли в різних пропорціях в кишені вигодонабувачів і в бюджет, який посилено "розпилюють" між чиновниками різних рівнів. Все, що доходило до населення, - це мікроскопічні "крапельки" від "золотого дощу", який пролився на корумповану Росію", - пояснив ситуацію Сотник, зазначивши, що в той же час, Росія практично нічого не виробляє.

Він підкреслює, що розмови про "імпортозаміщення" - не що інше, як заспокійливий гіпноз для хворого, що розпластався на кушетці у психолога. Ніхто нічого так і не замістив.

"Ціни в магазинах ростуть, якість продуктів - жахлива, а купівельна спроможність населення падає. Можна, звичайно, закликати "затягнути пояси". Але як довго і наскільки туго? Поки "шлунок не прилипне до хребта"? Населення терпляче, навіть занадто, але і його терпіння не безмежне", - підсумував Сотник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Священники, які мали сумніви, говорили, що якби вони ще у 2014-му вийшли з УПЦ МП, то можливо б війни не було, - військовий капелан

неділя, 5 травень 2024, 13:28

Капелан військового інституту національного університету ім. Тараса Шевченка Сергій Дмитрієв розповів, що російська церква давно вже використовується путінським режимом для досягнення своїх політичних цілей, передають Патріоти України. "Для мене було п...

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...