З вишу виженуть, так може до Гіннесса візьмуть: Студента спіймали на іспиті з гігантською шпаргалкою

​У американському місті Арнольд (штат Меріленд) студент прийшов на іспит з велетенською шпаргалкою розміром 3 на 5 футів (метр на півтора).

Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України.

Викладач бухгалтерського обліку Реб Бітті з Громадського коледжу імені Ганни Арундел дозволив використати на іспиті картки розміром 3 на 5 дюймів (8 на 13 сантиметрів), але забув уточнити одиницю виміру.Цього разу один із студентів вирішив, що йдеться не про дюйми, а про фути. Його шпаргалка опинилася в 144 рази більше очікуваного розміру і зайняла увесь стіл.

"Незважаючи на усю свою точність, я, схоже, ніколи не пояснював, що йдеться про дюйми, тому, так, я дозволив її використати. Здорово придумано. Мені це буде уроком", - сказав Бітті.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...