За бюджетні гроші: Підприємливий росіянин обслуговує ЗС РФ і ФСБ, а в Україні ремонтує судна

Племінником і партнером російського підприємця є український політик.

Савелій Житомирський. Фото: соцмережі.

"Кривава "хунта", ти ж така "кривава". Подивіться на фото. Це Савелій Житомирський. Він громадянин Російської Федерації. Очолює в Петербурзі кілька оборонних заводів, які виробляють системи спецзв'язку для російської армії та ФСБ. Будете сміятися, але фірма, яка належить Житомирському, в Київській області ремонтує судна", - написав журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

За наші бюджетні гроші. Погляньте на наступний знімок. Це Олександр Адамов – молодий донецький регіонал. Він племінник і партнер по бізнесу Житомирського. Адамов до війни вимагав відкликати звання Героя України в Бандери та Шухевича. "Еті званія далі чтоби оскорбіть наших вєтєранов!" – заявляв тоді молодий донецький регіонал Адамов.

Та коли на Донбасі запахло смаленим, Адамов втік до Києва в саме лігво бандеровської "хунти". Тепер їхня з дядьком фірма заробляє на підрядах державної судової адміністрації. "Перемога"!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...