За великі гроші? Гонтарєва впритул не помічає "зомбі-банк" Яреми та Гелетея, - журналіст

Однак у своїх інтерв'ю глава НБУ ніколи не забуває додати, як старанно бореться з подібним явищем.

Валерія Гонтарєва. Фото: operkor.wordpress.com.

"Помните, после революции были у нас Генпрокурор Виталий Ярема и министр обороны Валерий Гелетей? Верные пажи "гаранта". Так вот, у Яремы напополам с Гелетеем есть свой банчок: "Авант Банк", - написав Олександр Дубинський на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Негласно управляет им депутат от БПП Алексей Савченко, который работал в УБЭП вместе с Яремой, ходил "под ментовскими-прокурорскими" и чудесно чувствовал себя в разных хитрых операциях. Но управляет банком Савченко, судя по всему, не очень хорошо. Люди пишут, что в кассе банка пусто, платежи не ходят...

Валерия Алексеевна Гонтарева любит называть такие банки - "зомби". И в интервью всяким швейцарским журналам распинается о своей борьбе против таких банков. Но в этом случае трупный запах упорно не замечает. Видимо, с Гелетеем и Яремой у нее общие "идеалы". Не Майдана, но больших денег.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...