"Зачем было провоцировать ВСУ ночью, знают же, что доиграются!": Боєць АТО відзвітував про те, як "накрошили орков"

Бойовики "ДНР" вирішили накрити українські позиції щільним вогнем, але отримали несподівану "відповідь".

Новотроїцьке. Фото: news.liga.net.

Боєць одного з добровольчих батальйонів ЗСУ Ігор Грег, який перебуває в зоні АТО, розповів на своїй сторінці в Facebook, як "весело" пройшла на передовій минула ніч. Бойовики "ДНР" вирішили накрити українські позиції щільним вогнем, але отримали несподівану "відповідь", передають Патріоти України.

"Давайте дорогие просыпайтесь, новостей принес вам просто целую телегу. Вчера, как только стемнело, орки задорно так с огоньком из запрещенного ударили по позициям в Новотроицком, но как сказал один из жителей Докучаевска: "Ну зачем было провоцировать ВСУ ночью, знают же, что доиграются?", ну и доигрались, сперва выкатился "мишка" и дав прикурить, загнал орков в блиндаж, потом каратели-бандеровцы ювелирно шлифанули минами блиндаж, куда "мишка"загнал бравых дыровских минометчиков, ажиотаж был некислый,разбегались, кто конечно мог бегать, в разные стороны, но.....за этим всем в оптику наблюдали Укро-Американцы, ну и весь этот поднятый шум и гам привели в полное безмолвие и гармонию, так что думаю местные ещё успели из нычек повылазить и поспать этой ночью, а может и нет", - написав Грег.

"Мишка" попыхтел назад в свою берлогу, каратели-бандеровцы наводили порядок на позиции, а Укро-Американцы не сильно спеша, сняв по дороге несколько сепарских растяжек, вернее переставив их в другие места (SURPRISE) вернулись на базу. Доброе утро!!! А оно доброе, орков накрошили по-праздничному, но не расслабляемся, враг ещё силен и нам много предстоит всем вместе сделать, чтобы победить!", - резюмував військовий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...