"Задача провалена полностью: Сирия стала новым Афганистаном, а изоляция усугубилась", - Аркадій Бабченко

Путін поліз в Сирію, щоб повернутися у велику політику. І це завдання він провалив, звичайно, повністю. Адже все веде тільки до подальшої ізоляції.

Путін у Сирії загнав себе у пастку. Фото: ЖЖ.

Не думаю, що чергова операція Росії в Алеппо чимось загрожує Росії. Візьмуть вони Алеппо, будуть бої, взагалі остаточно повбивають людей, та й все. Може, і введуть якісь санкції, але все, більше нічого нового з боку Заходу і не буде. Хіба що велика стурбованість і ще більш жорстка риторика, але прямих зіткнень, ясна річ, не буде. Через Алеппо ніхто не почне третьої світової війни з ядерною державою, на чолі якої сидить диктатор з нав'язливою ідеєю в голові. Так пише російський військовий журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України і продовжують:

"То, что это повышает какие-то риски, безусловно, это так. То, что туда пошел "Адмирал Кузнецов" и три подводные лодки, а американцы в противовес начали стягивать свои силы – это, безусловно, повышает риски. Может быть новый Карибский кризис и не дай Бог там случится хоть какое-то касательное столкновение, вот это действительно может привести к новой войне.

А вот Алеппо само по себе какого-то большого значения не имеет. Возьмут они его, а что дальше я не знаю. Даже не имею понятия. Мне совершенно непонятны ни их тактические, ни стратегические планы. Наверное, будут дальше воевать. Эта история растянется на годы. Но цель не в том, чтобы взять Алеппо, а чтобы удержать Башара Асада у власти. Эта задача, безусловно, будет выполнена.

И второе. Владимир Владимирович Путин полез в Сирию, чтобы вернуться в большую политику. Вот эту задачу он провалил, конечно, полностью. Ведь все ведет только к дальнейшей изоляции.

А в Сирии они будут брать новый город, новый участок пустыни, соответственно изоляция будет повышаться. Они туда влезли надолго, это новый Афганистан. Никакого вывода войск пока не будет. Наоборот идет только наращивание".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чи є загроза прориву росіян до Курахового на Донеччині: Військовий експерт проаналізував спроможності окупантів

четвер, 2 травень 2024, 22:47

Тиск на Курахове у Донецькій області триватиме, але довести його до такого каталізуючого наступ рівня - нереально. Про це 2 травня під час телемарафону сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Пат...

"Народу набирают п*здец, а все утилизируются": Окупант поскаржився на величезні втрати (відео)

четвер, 2 травень 2024, 22:05

Армія РФ зазнає великих втрат поблизу Часового Яру на Донеччині, через що в окупаційне військо набирають дедалі більше людей. Про це йдеться в перехопленій ГУР розмові російського окупанта, опублікованій у четвер, 2 травня, передають Патріоти України. ...