​Загострення ситуації на Донбасі: Як в цей час працюють українські прикордонники (відео)

Напруга на контрольно-пропускних пунктах до тимчасово окупованої території останнім часом зросла. Роботи у донецьких прикордонників побільшало, як і небезпеки.

Після того як закрили контрольно-пропускний пункт "Зайцеве", на інших місцях для проїзду стало більше і людей, і контрабанди, повідомляють Патріоти України з посиланням на 24 телеканал.

Напруга неймовірна, але бійці працюють і поповнюють свій штат місцевими. Серед донеччан достатньо бажаючих кріпити українські терени. Із якими труднощами стикаються українські прикордонники, як вони допомагають місцевим і про що мріють — дивіться у сюжеті Олексія Годзенка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...