"Заявление 54-й бригады по поводу "выхода легиона" из состава ВСУ", - Роман Донік

ВАЖЛИВО!
Командування 54 окремої механізованої бригади ЗС України дякує всім друзям України – іноземцям, які проходили та продовжують проходити службу у підрозділах військової частини. Проте зазначаємо, що окремого підрозділу під назвою «Грузинський легіон» у складі 54 бригади ніколи не існувало. Десятки громадян інших держав 2016 року добровільно уклали контракт на проходження військової служби у Збройних Силах України і сумлінно служать у складі штатних підрозділів військових частин.

Декілька десятків таких військовослужбовців добросовісно несуть службу у різних підрозділах 54 бригади і на даний час мають офіційний статус військовослужбовців Збройних сил України. Наразі один з цих військовослужбовців звільнився з бригади за сімейними обставинами (користуючись нагодою вітаємо побратима з народженням третьої дитини!), четверо - звільнені з військової служби з інших причин, решта іноземних громадян продовжують сумлінно нести службу у складі бригади на передових позиціях сил АТО.

Все майно, яким волонтери забезпечували добровольців та інших військовослужбовців бригади, належним чином обліковано, перебуває у бригаді та використовується за призначенням.
Зважаючи на численні спроби дискредитації Збройних сил України, волонтерського та добровольчого руху, наголошуємо на неприпустимості намагань використовувати у власних меркантильних чи політичних цілях славне ім’я 54 окремої механізованої бригади!
Перемога буде за нами! Слава Україні!

Опублікував: Роман Донік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...