Заяву Сійярто уточнили в ОБСЄ: Угорщина поспішила "відкрити" нову місію на Закарпатті

Моніторинг ситуації на Закарпатті місія ОБСЄ буде реалізовувати шляхом безперервного патрулювання з Івано-Франківська, де розташований найближчий офіс організації.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Представники організації прояснили ситуацію у відповіді на запит "Української правди", повідомляють Патріоти України.

"Місія ОБСЄ посилила моніторинг ситуації в Ужгороді у відповідь на нещодавні події у місті та буде продовжувати здійснювати його й надалі. Зазначається, що моніторинг ситуації на Закарпатті місія ОБСЄ буде реалізовувати шляхом безперервного патрулювання з Івано-Франківська, де розташований найближчий офіс організації.

У відповідь на нещодавні події в Ужгороді та на його околицях СММ ОБСЄ, згідно зі своїм мандатом, посилила моніторинг у цьому районі та відповідно оприлюднила результати роботи у своїх звітах".

Напередодні, глава МЗС Угорщини Петер Сійярто заявив, що ОБСЄ повідомила його про відкриття спостережної місії на Закарпатті. Водночас, речник Закарпатської ОДА Ярослав Галас розповів, що до них не надходила інформація про відкриття місії ОБСЄ у регіоні.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...