"Займати чергу в 6 ранку. Як у 1990 році" - Казанський про оформлення біометричного паспорта

Які реформи мають відбутися, щоб черги в цій країні зникли, запитує журналіст.

Для отримання біометричного паспорта треба відстояти довжелезну чергу. Ілюстрація:freelife.cv.ua

"Щоб подати документи на біометричний паспорт, чергу до паспортного сервісу треба займати з 6 ранку." Про це пише у своєму Facebook журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України, продовжуючи:

Ті, хто приходить в час відкриття, вже можуть не встигнути подати документи. Це інформація для тих, хто писав "та кому потрібен той безвіз, все одно грошей нема по європах їздити".

Цікаво також, які реформи мають відбутися, щоб черги в цій країні зникли. Бо це ж капець - відкриваються нові центри, сервіси з електронними чергами, але все одно під дверима натовп людей і дядько зі списком, який вписує прізвища бажаючих отримати паспорт.

Як у 1990 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...