Захарченко сміється: Журналіст пояснив, чому Росія не поверне Україні контроль над кордоном на сході

Поки на окупованій території панують терористи, там не може бути жодного виборчого процесу, ані повернення контролю над ділянкою українсько-російського кордону.

Ілюстрація:euro-maidan.info

Найближчим часом відновлення контролю України над кордоном з Росією на окупованих територіях Донбасу неможливо і не треба робити вигляд, що це не так. Таку заяву в ефірі 5 каналу зробив журналіст Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

"Захарченко (ватажок" ДНР ", - ред.) сам в своїх інтерв'ю, які своїм же ручним журналістам роздає, сміється, заявляючи з глузуванням, що "Україна і так контролює свій кордон. Як ми можемо в чомусь поступатися, якщо її межа - це фактично лінія фронту, а наш кордон з Росією - це не межа України, це межа "ДНР" з Росією, чому ми повинні її віддавати?"- це його пряма мова.

Тому ніхто нам не віддасть контроль ні над яким кордоном, і давайте не будемо робити вигляд, що це можливо, тому що це неможливо, поки вони (терористи "ДНР" та "ЛНР", - ред.) там знаходяться", - заявив журналіст .

Казанський також додав, що ситуація з проведенням виборів на окупованих територіях - аналогічна. "Там не може бути жодного виборчого процесу, поки там є озброєні люди. Це очевидно, що це абсурд", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...