Захід "виховує" Путіна санкціями, - Арестович

Санкції відсікають усі можливості для розвитку Росії - Захід не проти скористатися можливістю "притиснути конкурента".

О.Арестович. Фото: YouTube.

Санкції Заходу щодо Росії "вбивають цивілізаційні перспективи" країни, що особливо небезпечно в умовах жорсткої конкуренції між країнами. Таку думку "Обозревателю" висловив військовий аналітик Олексій Арестович, передають Патріоти України.

Відповідаючи на запитання, чи дійсно економічні санкції здатні стримувати військову агресію Росії, він запевнив: "Так, вони дуже сильно стримують. Насправді це катастрофа".

Арестович пояснив: "Як діють санкції? Два роки - нічого, всі сміються, на третій рік фахівці починають розуміти, що ой-ой-ой, на п'ятий рік починають розуміти і не фахівці, що ой-ой-ой. На сьомий рік вже громадянам зрозуміло, що ой-ой-ой".

За його словами, "санкції відсікають можливості розвитку, які, будь вони реалізованими, зробили б Росію сильнішою. Наприклад, видобуток нафти і газу в важкодоступних місцях - на шельфі, в сибірських умовах. Їх позбавляють такої можливості". "Захід добре аналізує економіку, і накладає санкції на галузі, які вбивають цивілізаційні перспективи Росії", - додав аналітик.

Як переконаний Арестович, в умовах жорсткої конкуренції, яка існує в цілому в світі і всередині Євросоюзу Захід не проти скористатися можливістю "притиснути конкурента". Опір чинять лише ті бізнесмени, "хто вклався в Росію".

"Але те, що їх продовжили ще на рік, зайвий раз демонструє, що політика Заходу щодо цього незмінна. Вони поступово тиснуть Путіна, поки він не візьметься за розум. Тиснуть за порушення правил світового гуртожитку. Подібного роду агресивна поведінка на "загальній кухні" не прощається", - резюмував Арестович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...