Зарплати не платять, але ж: Гордон розкрив дуже цікавий момент про бідних депутатів Київради

Кожному депутату Київради виділяється щорічно 500 тисяч гривень на так звані депутатські потреби.

Дмитро Гордон. Фото: gordonua.com.

Депутат Київміськради Дмитро Гордон підтвердив, що роздає гроші, які отримує з бюджету на "депутатські потреби" виборцям - "ветеранам та інвалідам". Про це Гордон повідомив на своїй сторінці у Facebook у відповідь на повідомлення нардепа від БПП Сергія Лещенка про те, що "депутат Київської міськради Дмитро Гордон "підкуповує" виборців у центральному районі столиці", готуючись до можливих виборів у ВР та роздаючи пенсіонерам у Подільському р-ні Києва по 500 грн. Новину передають Патріоти України.

"Кожному депутату Київради, в тому числі і мені, виділяється щорічно 500 тисяч гривень на так звані депутатські потреби. Як їх використовують деякі колеги, ... обговорювати не хочу. Я у ході зустрічей з виборцями вирішив порадитися з ними, як краще ці гроші використовувати, і відповідь була практично одностайною - ... роздайте краще їх ветеранам та інвалідам", - заявив Гордон.

При цьому він додав, що "гріти округ" йому не потрібно. "Вперше говорю про це публічно - до Верховної Ради йти не збираюся... Нова Верховна Рада буде ще гірше за попередні", - зазначив Гордон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...