"Зашкварен!": У рядах російських добрив поповнення, - Злий одесит (фото)

В мережі показали показали фото ліквідованих на Донбасі російських окупантів.

Російські терористи на Донбасі. Фото: novostiua.org.

Буквально на днях ще парочка туристів з Росії отримала вічний абонемент на відвідування грязьового спа в Тартарі, з безмежним вживанням смоли в тамтешньому барі. Виписали їм цей абонемент чи то львівські "відьми", чи то польські біатлоністки, але на просторах Донбасу і щасливчиками виявилися! Так пише у своєму блозі Злий одесит, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Александр Симонов, уроженец белокаменной (Москва) и по печальному стечению обстоятельств не доживший до днюхи совсем чуть-чуть. Родился он 25 июня 1975 года, а защкварен был 5 июня. Но ничего, теперь у него есть все шансы отметить день рождения с "дидами"!

Компанию Шурику составил Денис Спицын, уроженец Смоленска... Совсем молодой "асвабадитель", родился 8 декабря 1985 года, а зашкварен был буквально вчера – 6 июня, прямо таки на День журналиста! Интересно, Киселев о нём расскажет в очередном своём выпуске?

В общем, с пополнением в почётных рядах безымянных удобрений!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....