Заступник Пшонки "відгрохав" собі "хатинку" площею у 1250 квадратних метрів (відео)

​Повідомляється, що Блажівський і його родина ніколи не володіли ніяким бізнесом.

Фото: Євген Блажівський (wikipedia.org 6)У мережі розповіли про розкішному палаці в Київській області, який собі збудував екс-заступник прокурора Пшонки Євген Блажівський. Він працював в органах прокуратури з 1981 по 2012 рік, в 2012-2014 був ректором Національної академії прокуратури, повідомляють Патріоти України.

Розслідування провело видання Bihus.info. Особняк площею 1250 квадратних метрів знаходиться в селі Дмитрівка. Його побудували в 2010 році і записаний він на дружину Блажівського Любов. Також повідомляється, що на свою дружину екс-чиновник записав і квартиру у Львові, площею 90 квадратних метрів. В автопарку Блажівського записаний за документами лише позашляховик Jeep Grand Cherokee 2011 року випуску.

Не образив екс-чиновник і своїх дочок. Старша дочка Оксана Блажівська працює суддею Господарського суду міста Києва. У своїй декларації за 2016 вона вказала квартиру площею 110 кв. м в Києві, записану на неповнолітню дочку Соломію, а також кільця з перлами і діамантами, дві ікони з дорогоцінних металів і фарфоровий барельєф ручної роботи з позолотою.

Серед готівки в неї значаться 3000 євро, близько 6000 доларів і 130 000 гривень. Молодша дочка колишнього прокурора Наталія Блажівська також вершить правосуддя в Вищому адміністративному суді. Згідно з декларацією, вони з чоловіком живуть у будинку площею 259 кв. м в Дмитрівці, а пересуваються на автомобілях Subaru Forester 2014 і Subaru Legacy 2011 року випуска.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...