Зате "русский мир": У Луганську не вистачає грошей на виплату зарплат (відео)

"Республіка" вирішила попросити грошей у Росії.

Ілюстрація:news.sarbc.ru

"Лнровский "мэр" Стаханова Сергей Жевлаков заявил, что в городе не хватает денег на зарплаты учителям. Поэтому нужно попросить денег у России." - пише у Livejournal frankensstein, інформують Патріоти України.

"Средняя заработная плата в школах 5 тысяч рублей. Для сравнения, в Российской Федерации - 25 тысяч. Цены возросли многократно. Люди это обсуждают внутри, в своих коллективах. И они просят обратиться для того, чтобы инициировать вопрос в письменном виде перед РФ, если будет такая возможность, об увеличении финансирования по заработной плате" - заявил Жевлаков.

Погодите, но ведь Донбасс уже независим. Бандеровцев больше кормить не нужно. Где ж деньги делись, которые раньше уходили на их прокорм? А с другой стороны - нормальная идея. Провозгласим республику, а заплатят за все российские налогоплательщики.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ніндзя" летить на тисячу кілометрів: Україна створила ударний дрон зі спортивного літака (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 15:05

Західні спеціалісти захоплені винахідливістю українських розробників, які могли перетворити спортивні літаки на ударні дрони для атак на НПЗ. Про це йдеться в матеріалі видання Forbes, передають Патріоти України. Зокрема, журналісти проаналізували декі...

Ексзаступник начальника Генштабу назвав найкращий напрямок для контрнаступу ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 14:50

Найвдалішим рішенням буде почати контрнаступ Сил оборони України з лівобережжя Дніпра, а далі перейти на південь у напрямку Криму. Таку думку висловив ексзаступник начальника Генерального штабу Збройних сил України, генерал-лейтенант Ігор Романенко, пе...