Завадити самогубству: Тарас Березовець попередив «Самопоміч» та Садового про небезпеку співпраці з Тимошенко та Ляшком

Політолог вважає «Самопоміч» найбільш адекватною з позакоаліційних сил, і щиро, за його словами, хоче врятувати її від загибелі в союзі з затятими популістами

Тарас Березовець

Андрій Садовий наразі вирішує долю свого можливого президентства та майбутнього своєї партії. Такими думками Тарас Березовець поділився на своїй сторінці у ФБ, зазначають Патріоти України.

Возьму на себя неблагодарное дело и попытаюсь спасти Самопомич от самоубийственного шага. Лидеры Батькивщины и РП заявили о намерении создать объединенную коалицию и усиленно зовут туда Самопомич третьим участником. Очевидно, что такой шаг имеет целью ускорить проведение досрочных парламентских, а если удастся, то и президентских выборов. Где и Тимошенко, и Ляшко однозначно будут рассчитывать выйти во второй тур.

При этом рейтинги Юлии Тимошенко демонстрируют самый внушительный рост, а с учётом того, что в оппозиционной риторике ей нет равных, она последовательно и без проблем пережует всех других оппозиционных политиков и прирастет их рейтингами.

Вопрос: зачем такой альянс Самопомочи, которая всё ещё кажется самой вменяемой из внекоалиционных сил? Тем более, что Андрей Садовой и сам не прочь попробовать свои силы в президентской гонке. Батькивщина, как и Оппоблок, слишком токсичный союзник, который топит любого, входящего с ним в альянс. О радикалах можно и не упоминать, диагноз ясен. Решение за Садовым.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на реакцію диктатора? Лавров несподівано порівняв Путіна із віслюком (відео)

четвер, 16 травень 2024, 13:40

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров, відповідаючи на питання журналістів щодо поїздки диктатора Володимир Путіна до Китаю, порівняв останнього із віслюком, а російську делегацію назвав – «ввічливими людьми». Про це пишуть росЗМІ, п...

У супроводі двох поліцейських: Влад Яма здивував несподіваною заявою про своє "повернення" (фото)

четвер, 16 травень 2024, 13:28

Танцівник і хореограф Влад Яма, який від початку повномасштабної війни виїхав до США і більше не повертався в Україну, здивував несподіваною заявою про своє «повернення». Він опублікував у сторіс в Instagram знімок, на якому зображений біля поліцейсько...