Зброя проти ворога: "КБ "Луч" похвастался квадроточностью ПТРК "Стугна-П"", - Злий одесит (відео)

ПТРК "Стугна-П" є найбільш передовим і далекобійним в лінійці українських протитанкових комплексів, вести вогонь з якого можна за допомогою дистанційного управління, а наведення здійснюється за лазерним променем.

Фото:скрін відео

"Сегодня «Государственное Киевское конструкторское бюро «Луч» на своём канале в Youtube (да-да, у КБ "Луч" есть канал на Youtube) опубликовало видео, которое в полной мере продемонстрировало возможности новых противотанковых ракет." Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, передають Патріоти України, продовжуючи:

Правда, уточнениями о том какие именно это были ПТРК видео не сопровождалось, хотя, исходя из заявленной дистанции в 5 000 метров, можно с уверенностью говорить о том, что нам показали возможности ПТРК "Стугна-П".

Как известно ПТРК "Стугна-П" является наиболее передовым и дальнобойным в линейке украинских противотанковых комплексов, вести огонь из которого возможно посредством дистанционного управления, а наведение осуществляется по лазерному лучу.

Опубликованное видео продемонстрировало не только то, что заявленная дистанция в 5 000 метров по плечу данной ракете, но и то, что точность от расстояния никоим образом не страдает, а потому ракеты, одна за другой поразили цель в лучших традициях Робин Гуда.

Одно жаль… Что в 2014-м таких комплексов не было в достаточном количестве, дабы добытые в шахтах танки не успевали из них даже выезжать.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...