​Жахіття у Стахановому: Лінчували, бо українець. Прихильникам "діалогу" і "примирення" до перегляду, - Казанський (відео)

Так починалася «Новоросія». В шахтарському містечку на Луганщині п’яні відморозки-погромники забили на смерть людину за одне слово – «українець»

Жахливе свідоцтво злочину тих, чиїми голосами та кулаками запроваджувалася «ЛДНР», наводить Денис Казанський. Патріоти України пропонують ознайомитися з дописом відомого блогера.

Это видео будет полезно посмотреть сторонникам "диалога" и "примирения". Ранее в телесюжеты оно еще не попадало.

Стаханов, Луганская область, 3 мая 2014 года. Какой-то человек неосторожно вступил в перепалку с толпой "антифашистов", громивших офис местного предпринимателя Сергея Шахова и назвал себя украинцем. После этого толпа настигла его и фактически линчевала прямо на улице.

Специально хочу подчеркнуть, что человек на видео не был военным, да и войны тогда фактически еще не было. У него не было оружия, не было символики "Правого сектора". Он не размахивал портретом Бандеры. Его вина состояла в том, что он украинец. В Стаханове этого оказалось достаточно, чтобы тебя топтала ногами пьяная толпа.
Денисом Казанским 14 грудня 2015 р.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...