"Желающим умереть в России надо помнить, за пенсиями в рублях приходят российские цены. Любителей "русского мира" опять кинули" - Цимбалюк

Журналіст прокоментував підвищення пенсійного віку в Росії і, відповідно, на окупованому Донбасі теж.

"Когда в Украине подняли пенсионный возраст, Владимир Путин очень часто любил поиграть на контрастах. Мол там подняли, а в РФ нет. Это было логично, ведь в России сильный лидер, нефть, газ и ядерная бомба." Про це у Facebook пише журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України, продовжуючи:

Интересно заявит ли он теперь, что решение принято по примеру нашей прекрасной страны. Что показательно, но любителей "русского мира" кинули и здесь, ведь эти правила будут и на оккупированных территориях.

Страдать будут все, и те кто не звал захватчиков, но оказался под российскими администрациями. Желающим умереть в России надо помнить, за пенсиями в рублях приходят российские цены.

Рассказывать им правда все равно будут о тарифах в Украине. Пенсионный возраст у мужчин в РФ с 2028 будет 65 лет, и 63 года для женщин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...