"Жены декабристов нервно курят в сторонке", - Касьянов про Насірова, заставу і кохання

Навіщо йти на державну службу, якщо в тебе в шафі лежать якісь нещасні 100 мільйонів гривень?

Дружина Насірова внесла за нього 100 мільйонів застави. Фото: Україна молода.

Дружина Насірова внесла за чоловіка заставу в 100 млн грн. Не кожна жінка здатна на таку щедрість заради коханого. Дружини декабристів нервово курять в стороні ... Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Юрій Касьянов, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"А теперь представьте, что у вас дома в старом платяном шкафу на аварийном балконе пылятся 100 млн гривен. Пойдёте вы с таким золотым запасом на государственную службу?.. На зарплату в 5-15-25 тысяч гривен - налоги собирать?..

Насиров не только чрезвычайно счастливый в личной жизни человек, но и великий альтруист".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...