Журналіст розповів українцям, як треба ставитися до курсу гривні

Українці повинні пам'ятати, що Нацбанком керує "найкращий банкір світу".

"Найкращий банкір світу" за версією президента України Валерія Гонтарєва. Фото:glavcom.ua

Журналіст Сергій Руденко розповів українцям, про що потрібно пам'ятати, дивлячись на курс гривні. Про це Руденко написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Щоразу, коли дивитеся на табло обмінника, пам'ятайте: центральним банком України керує найкращий банкір світу", - з сарказмом закликав Руденко.

Варто відзначити, що гривня на міжбанку сьогодні зміцнилася до 24,60-24,75 грн за долар, тоді як учора у фінальній частині торгів становила 25,00-25,20 грн/$1.

Як зазначили дилери комерційних банків, виправдалися очікування ринку щодо стабілізації курсу у зв'язку з появою заявок експортерів, а також впливом адміністративних заходів регулятора, який "зрізав" частину заявок імпортерів.

19 січня внаслідок падіння гривні на міжбанківському валютному ринку Національний банк України збільшив пропозицію валюти на аукціоні з продажу до $50 млн.

Разом з тим держбюджет на 2016 рік прийнятий на базі середньорічного курсу гривні 24,1 грн/$1.

Нагадаємо, на підсумковій прес-конференції 14 січня 2016 президент Петро Порошенко назвав Валерію Гонтарєву одним з кращих керівників центробанків у світі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...