Жириновський аж ніяк не "голуб": журналіст пояснив, як за рівнем агресивності риторики поділяють російських чиновників

Всіх російських політиків та чиновників у РФ можна розділити на "голубів" та "яструбів" в залежності від того, наскільки м'яко чи агресивно вони висловлюються про "ворогів Росії".

Жириновський в Росії - типовий представник групи "яструбів". Ілюстрація:politsovet.ru

Чиновники в Росії в обов'язковому порядку виконують накази з Кремля, проте їх з упевненістю можна поділити на дві групи: яструби і голуби. Про те, хто з яскравих персон політичного бомонду Росії до якої категорії відноситься висловився російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський у своїй статті на Апострофі, інформують Патріоти України.

"Все чиновники виконують вказівки партії. Точно по анекдоту:" Вагалися ви в проведенні лінії партії? - Вагався разом з лінією партії!". Тобто всі чиновники в Росії виконують накази згори. Хоча там є якийсь внутрішній поділ. Переважна більшість чиновників мають право на опозицію "його величності". Вони мають право бути більше Путіним, ніж сам Путін.

Вони можуть говорити: "Все-таки занадто ми добрі. Недостатньо жорстко ми протистоїмо ворогам, американцям, українцям і ще комусь ..." Це, власне кажучи, політична опозиція. Хто такі Зюганов, Жириновський і компанія? Це найбільш затяті путіністи. Фанатичні путіністи, яким дозволено наїжджати на помірних путіністов з більш "яструбиної" позиції", - пише Радзіховський.

"При цьому є група чиновників, яким за їх ролі належить бути більше "голубами". Класичний випадок цього - Федотов, Панфілова. Вони мають право теж, звичайно, на міліметр, але з протилежного боку відхилятися від генерального курсу. Бути трохи м'якшими, на питання дивитися ширше ..", - додав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 30 квітня. Якщо любите мед, сьогодні він особливо корисний

вівторок, 30 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду 30 квітня за новим стилем вшановує Якова Зеведеєва, одного з 12 апостолів. За старим стилем у цей день вшановують єпископа Симеона Персидського, мученика Адріана і папу римського Агапіта. Наші пращури у ці дні поралися з бджол...

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...