Життя не на зарплату: Військовий прокурор АТО Кулик потрапив у скандал (відео)

Поки військові захищають Україну, родичі та співмешканка прокурора Кулика насолоджуються розкішним життям.

Розмова з прокурором. Ілюстрація: соцмережі.

"Вічна прокурорська мантра. Ти їх питаєш: "Звідки у вас шикарні квартири та дорогі іномарки?". Відповідь: "Ви виполняєте чєй-то заказ!", - написав журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Подивіться на першу картинку. Це "Ленд-Крузер", на якому їздить по Краматорську військовий прокурор АТО Костянтин Кулик. Машину він паркує просто під дверима прокуратури. Джип із спецсигналами оформлено на його співмешканку Ірину Німець.

Ось вона на другому фото, тільки за кермом Мерседеса. Мерседес ми ще шукаємо, а її другий, більш новий "Ленд-Крузер" вже знайшли.

Ось він з іменними номерами "Нємєц" на третьому фото.

На Ірину Німець та мати Кулика зареєстрована ще й купа елітної нерухомості в Києві.Походження якої Кулик пояснює не оригінально: "Ви занімаєтєсь ісполнєнієм заказа за дєньгі!".

Ех, Кулик, ви не перший і не останній прокурор, якого ми підсрачниками випхали з прокуратури. Хоча, сподіваюсь, станете першим, кому дадуть, бодай умовно, за отримання неправомірної вигоди. Мій колега Александр Курбатов докладно вивчив Кулика:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...