Зможе власноруч на "нейтралці" показати свою майстерність: Офіцера ВДВ, який змусив курсантів ліпити зі снігу зупинку, відправили в АТО

Проблема неповажного ставлення до бійців та відвертого самодурства є серйозною перепоною для нормальних людей служити в армії, наголосила волонтер.

Фото:facebook

Командира курсантів-контрактників навчального центру високомобільних десантних військ в Житомирі, який наказав ліпити їм зі снігу автобусну зупинку, відправляють в зону АТО. Про це повідомляє Александрія Любченко з посиланням на керівника інструкторського підрозділу "Марусині ведмеді" ЗСУ Марусю Звіробій, інформують Патріоти України.

"В 199му навчальному центрі ВДВ за неетичну поведінку по відношенню до курсантів, командирів відправили на фронт!.. підвчитись досвіду спілкування з нижчими за званням.

В навчальному центрі десантників стався гучний випадок. Капітан та сержант одного з підрозділів змусили курсантів будувати автобусну зупинку зі снігу. Курсанти вислухали наказ по голосному зв'язку на телефоні і в свій адрес отримали купу нецензурної лайки. Хлопці підійшли до завдання з гумором, зупинку побудували і прикрасили двома сніговими равликами на честь прізвища капітана Улітко.

Зараз іде активне реформування старої армійської системи і в цьому ключі, за "совкове" відношення до служби, під гнів командування потрапляють офіцери старого складу мислення. Нещодавно на цьому наголосив і пан Муженко, він поставив задачу боротися з "барством", хамством і бюрократією в армії. Рішенням командувача ВДВ Михайла Забродського, капітан Улітко разом з сержантом відправляються в зону АТО, до лав 81 бригади за неетичну поведінку по відношенню до курсантів 199 навчального центру ВДВ. Командувач дає шанс подумати та отримати більше досвіду того, як тепер варто ставитись до військовослужбовців, що йдуть сьогодні захищати Україну. 81 бригада має геройський, досвідчений особовий склад, який постійно тримає лінію оборони і як ніхто вміє навчити цінувати своїх бійців.

Проблема неповажного ставлення до бійців та відвертого самодурства є серйозною перепоною для нормальних людей служити в армії. Вище керівництво ЗСУ це розуміє і розпочинає процес чистки рядів. В нас проходять спеціяльні розмови з товаришами офіцерами, а якщо до когось не доходить суть задачі мати повагу до побратимів - того навчить передова, це вже плюс. Коли бачу таку роботу в дії то надихаюсь надією, що в армії все таки щось зміниться.

З повагою до справжніх реформаторів, Маруся Звіробій/Marusya Zvirobiy

Керівник групи інструкторів "Марусині ведмеді", 199 навчального центру ВДВ", - написала Александрія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...