Зовнішня політика Кремля була безкарним міжнародним хуліганством. Він був певен, що воювати з ним не будуть, а все інше не страшно. Ну як? - Латиніна

Дії США у відповідь реально прирікають Росію на економічну кризу і деградацію і, що гірше – вони прирікають на дуже великі труднощі російську еліту, ту, яка системно інтегрована в режим та ухвалює рішення.

Юлія Латиніна. Фото:novostink.ru

Санкції США проти Росії – нова технологія удару Заходу проти російської агресії. Таку думку в ефірі радіостанції Эхо Москвы висловила російський публіцист Юлія Латиніна, інформують Патріоти України.

"Це технологія відокремлення тих бізнесменів, які виживали за режиму, від тих, які є його інтегральною частиною", – зазначила вона.

Публіцист додала, що для бізнесменів, які не потрапили в санкційний список, це може стати додатковим ударом, тому що в Кремлі поцікавляться, чому їх там немає.

"Протягом багатьох років зовнішня політика Кремля була безкарним міжнародним хуліганством. Кремль діяв, зважаючи на повну впевненість, що воювати з ним не будуть, а все інше не страшно. Ну як? Якщо немає прямої військової агресії, то Захід не завдасть жодного удару у відповідь, говоритиме, "та нічого страшного", втиратиметься", – зазначила вона.

Латиніна наголосила, що тепер ситуація для РФ розгортається з погляду економіки на 180 градусів.

"Дії США у відповідь реально прирікають Росію на економічну кризу і деградацію і, що гірше – вони прирікають на дуже великі труднощі російську еліту, ту, яка системно інтегрована в режим, яка ухвалює рішення, впливає на їх ухвалення. І ось російська еліта це розуміє. Власне, санкції мають змусити її зрозуміти, яку вона ціну платить за Крим", – розповіла журналістка.

Латиніна додала, що попереду на росіян очікують санкції за отруєння у Солсбері колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля і напад російських найманців на американських союзників під Дейр-ез-Зором у Сирії.

"Відповісти Росії симетрично нічим. Тут уже наша Дума почала кричати: "Зараз ми дамо асиметричну відповідь!" Ну, звичайно. Заборонимо Цукербергу доступ на Митинський ринок. Він просто жахнеться.

Інша справа, що, звичайно, з погляду населення ці санкції мало на що вплинуть, тому що Росія чудово опанувала вже відпрацьований спосіб зробити так, що якщо щось трапляється і якщо якось погіршується внаслідок дій Кремля становище громадян Росії – ну як же, це все винен клятий Захід, який хоче нас задушити", – підсумувала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...