Перерізана важлива магістраль Горлівка-Донецьк: ЗСУ взяли під повний контроль стратегічне містечко на підступах до Донецька - Притула

Героїчна 95-ї бригада "рулить". Все в рамках мінських угод.

Українські війська взяли під контроль селище Верхньоторецьке (Ясинуватський район Донецької області). Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив український шоумен і телеведучий Сергій Притула, зазначають Патріоти України. За його словами, про це йому стало відомо «від друзів з 95-ї бригади».

"На фоні різного негативу навколо, так тішуся таким повідомленням з фронту, як тому, яке отримав сьогодні від друзів з 95-ї бригади.

Наші (єєєєєстєствєєєєнно, що в рамках мінських угод) трохи нам'яли сєпарсько-рассєйські боки і повністю взяли під контроль Верхньоторецьке. Місто повністю під нашим контролем. Ніяких сірих зон. Пов-ніс-тю!!!", - написав артист та волонтер.

Таким чином продовжується процес охвату горлівського угруповання окупантів. Ворогу просто не вистачає живої сили для ефективної оборони, тому він змушений постійно атакувати, щоб збити "мирний наступ" українських підрозділів у рамках Мінська.

На карті добре видно, що захоплення Верхньоторецького унеможливлює оптимальне сполучення між Донецьком та Горлівкою. А в умовах швидкоплинних дій на різних ділянках фронту оперативність маневру стає одним з вирішальних факторів успіху сторін. Окупантам доводиться надсилати війська, техніку та припаси по колу через Єнакієве.

Нагадаємо також, що саме під Верхьоторецьким у десантно-штурмовому підрозділі служить відомий "хунтокаратель" з позивним Танк, котрий 30 листопада святкує неабиякий день. Можливо побратими таким чином зробили подарунок і йому і собі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...