Зв'язки з окупантами: У ВО "Свобода" заявили, що державний адвокат Єфремова є донькою співробітників "МГБ ЛНР"

Разом з тим дана інформація потребує детальної перевірки.

Олександр Єфремов. Фото:ednistinfo.com

За інформацією представників партії Олега Тягнибока, безкоштовний адвокат, призначений державою "хрещеному батьку ЛНР" Олександру Єфремову - дочка співробітників "держбезпеки" псевдореспубліки, які беруть в заручники, грабують і вбивають українських військових, людей похилого віку, дітей і жінок. Разом з тим дана інформація потребує детальної перевірки. Про це йдеться на сторінці Луганського ВО "Свобода" у Twitter, передають Патріоти України.

Представники всеукраїнського об'єднання "Свобода" заявили, що безкоштовний адвокат Анастасія Олександрова, призначений державою екс-нардепу Олександру Єфремову є дочкою працівників "держбезпеки" невизнаної псевдореспубліки "ЛНР".

"З'явилась адвокат Єфремова - Олександрова. ЇЇ батько і мати чинні працівники "МГБ ЛНР", - наголошується в повідомленні.

Видання Диалог провело перевірку даної інформації. Адвокат Анастасія Євгенівна Олександрова (м.Луганськ) рахується на деяких спеціалізованих юридичних сайтах. В "МГБ ЛНР" працює Олександр Олександров, "начальник слідчого відділу слідчого управління". Був серед сепаратистів і Євген Олександров, він значився одним з радників Плотницького, однак його ліквідували влітку минулого року. Родинні зв'язки з адвокатом Анастасією Олександровою не підтверджуються.

Також видання знайшло відгуки про адвоката Анастасії Олександрову ні від кого іншого, як від "ополченця" Євгенія Безуха.

"Когда я попал в СИЗО, на меня повесили сразу несколько статей Уголовного кодекса Украины… в деле говорится, что я участвовал в отжиме автомобилей на блокпосту, убил мужика-самогонщика, занимался разбоем. Нашли даже свидетелей, которые давали нужные суду показания… мне не повезло с адвокатом. Зовут ее Анастасия Александрова, сама из Луганска, и резко националистических взглядов. Из города уехала в самом начале и уверена, что Луганск обстреливают террористы и российские наемники. Она так и сказала: «Я вас ненавижу, я все сделаю для того, чтобы вы сидели». Видимо, сделала, потому что из дела исчезли все доказательства моей невиновности в криминальных преступлениях", - розповідає бойовик "ЛНР" в інтерв'ю "військкору" сепаратистів Людмилі Лях.

Судячи з отриманих даних, поки що не можна стверджувати, що адвокат Анастасія Олександрова якимось чином причетна до сепаратистів або є родичкою карателів "МГБ ЛНР".

Як відомо, на суді у справі "хрещеного батька "ЛНР" Єфремова виник конфлікт між присутніми; двоє з трьох суддів оголосили самовідвід. Розгляд справи продовжиться завтра о 10.00.

Як раніше повідомлялося, адвокати Олександра Єфремова не з'явилися на перше засідання суду в Старобільську Луганської області. Через це був призначений безкоштовний адвокат Анастасія Олександрова, але екс-нардеп від її послуг відмовився.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

І потім знову почав "гореть камыш": У окупованому Маріуполі пролунали потужні вибухи

четвер, 2 травень 2024, 21:43

Близько 20:15 2 травня у Маріуполі пролунав вибух, після чого з'явився густий стовп диму. Місцева окупаційна влада намагається вигадати причину займання, на кшталт "горів очерет". Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріот...

Допомоги від США ще немає: Reuters - про брак боєприпасів у ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 21:18

Українські військовослужбовці відчувають нестачу в боєприпасах, тоді як російські окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони. Про це заявив командир артилерійського знаряддя Олександр Козаченко в коментарі Reuters, передають Патріоти України. В...